Skip to main content

Tel. + 40 259 457 050 | contact@sisgrup.ro

CENTRUL DE CONSULTANȚĂ ȘI SERVICII
SISGRUP - ORADEA

CENTRUL DE CONSULTANTA SI SERVICII SIS a luat fiinta ca urmare a necesitatii de creare a unui cadru institutional in care clientul - atat persoana juridica cat si persoana fizica - sa gaseasca solutii la orice problema intampinata in desfasurarea activitatii profesionale si nu numai. Recurgand la serviciile noastre aveti certitudinea ca toate problemele cu care va confruntati isi vor gasi rezolvarea, prin concursul unei echipe de profesionisti din varii domenii, capabili sa acopere o paleta larga de servicii in organizarea, gestionarea si protejarea proprietatilor, afacerii si vietii dumneavoastra.

Avand in vedere faptul ca Romania este membra a Uniunii Europene si ca in statele membre activitatea de consultanta in afaceri este frecvent utilizata in vederea dezvoltarii societatii si adaptarea la noile cerinte economice, membrii CENTRULUI DE CONSULTANTA SI SERVICII SIS au decis a-si adapta obiectul de activitate si a oferi potentialilor clienti o gama larga de servicii.

Codul de etica profesionala al CENTRULUI DE CONSULTANTA SI SERVICII SIS certifica faptul ca interesele clientului constituie intotdeauna o prioritate. In munca noastra de fiecare zi suntem ghidati de grija de a informa clientul în mod corect si de a gasi impreuna solutia optima necesara satisfacerii nevoilor sale.

In desfasurarea si prestarea serviciilor in favoarea clientilor nostri, un alt deziderat il constituie garantarea confidentialitatii informatiilor comunicate de client sau obtinute pentru el, chiar si dupa incetarea raporturilor de colaborare, acest principiu fiind unul de baza, elementar, imperios necesar in orice relatie comerciala.

Organizarea eficienta a activitatii reprezinta cheia succesului oricarei afaceri. Tocmai de aceea, venim in intampinarea clientilor oferind asistenta in tot ce tine de gasirea solutiilor optime si viabile in organizarea si protejarea afacerii, ajutandu-i sa imbunatateasca imaginea firmei, produselor si serviciilor lor.

Onorarea cu promptitudine a obligatiilor contractuale, incadrarea in termenele si bugetele lucrarilor, fac din CENTRUL DE CONSULTANTA SI SERVICII SIS un partener performant, capabil de a derula proiecte complexe, atat printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor, cat si prin executia acestora la cel mai inalt nivel calitativ.

Speram ca cele prezentate sa constituie argumente solide pentru a va convinge de competenta CENTRUL DE CONSULTANTA SI SERVICII SIS si va invitam sa contati pe o colaborare in domeniul consultantei de specialitate de inalta performanta.

O echipă de oameni dedicați performanței, pentru care munca onestă reprezintă rețeta succesului demnă de urmat.
Contactează-ne acum mai rapid și mai ușor ca oricând! SIS GRUP | Știm cât de important este timpul tau!